Förfrågningsunderlag

Vad är förfrågningsunderlag?

 Att målningsbehandla ett radhusområde är mycket krävande med en hög komplexitet där många faktorer balanseras, funktion, estetik, teknik och ekonomi. I upphandlingen av en målningsentreprenör inkl. andra delaktiga entreprenörer är det mycket viktigt att det finns ett väl genomarbetat underlag som beskriver målningsprojektets fullständiga omfång, material och kvaliteter för att projektet ska bli som det var avsett. Framtagandet av förfrågningsunderlag är tidskrävande och därmed en relativt sett stor kostnadspost men en absolut nödvändighet för ett lyckat målningsprojekt.

Vad är projektledning?

På BM Konsult anser vi att erfaren målerikonsult har den bäst lämpade kompetensen för att agera som projektledare i målningsprojekt. Vi har en bred förståelse för måleriarbeten och alla dess delar. Vi kan tala både kundens och målarmästarnas språk och vara som «spindeln i nätet» och göra att alla parter arbetar mot samma mål innanför givna direktiv i enlighet med budget.

Vad kostar det?

Ett typiskt förfrågningsunderlag för ett radhusområde utvändiga åtgärder kostar mellan 30–45 tusen kronor men det beror på projektets komplexitet, omfång och kundens behov för detta arbete. Kontakta oss gärna för ett förutsättningslöst samtal så kan jag beskriva mer hur vi arbetar.

Vi tar gärna fram en offert för det projekteringsuppdrag och projektledningsuppdrag ni har i åtanke.

Följ oss på Facebook

 

 

Comments 1

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *