Hej Måleriföretagare!

2020-04-07

God fortsättning  2020!             

 Vad vi arbetar med…klicka på bilden nedan

bmkonsult

Linje1

Kalkyltjänster – Mängdförteckningr – Offerter

Vi utför kalkyltjänster och mängdförteckningr inom bygg- och måleri. Dessa kalkyler är fantastiskt underlag och hjälp vid upphandlingar. Man blir aldrig mållös vid komplicerade frågor under en anbudsgenomgång vid upphandlingsmöten. Riktiga kalkyler är nyckeln till rätt prisnivå och därigenom maximerar din lönsamhet.

Vi har 30 års erfarenhet av kalkylering för både bygg och målningsbranschen. Vi kommer från branschen, har hög kompetens och har varit med och utformat våra kalkylprogram Bmcalk 2000. Vi vet hur viktigt det är att företagen ta fram korrekta och konkurrenskraftiga kalkyler med varierande arbetsbelastning inte alltid är enkelt att hinna med. Som experter på vårt eget program bistår vi med våra tjänster inom kalkylering så att du kan få ut flera anbud och prioritera din tid på eget arbete. Oavsett om du behöver hjälp när det är toppar är det värt att höra med oss.

Linje1

Konsult alltid konsult
BM Konsult har som företag lång erfarenhet. Vi är alltid redo för nya utmaningar att ge ut nya produkter och tjänster som gynnar måleriföretagare. Vi kan även ta fram lämpliga affärslösningar som hjälper dig snabbare fram till önskat resultat.

Linje1Pålitlighet
”Pålitlighet måste anskaffas genom hårt arbete” vi är snabba i leveranser av kalkyler, mängder och andra tjänster. Företaget ska uppfattas som en förtroendegivande partner som kan tillfredsställa kundens behov på ett överlägset sätt. Ett förtroende som lägger grunden för en ömsesidig lojalitet och en långsiktig lönsamhet för företagen. I fokus står det förbättrings- och utvecklingsarbete som berör företagets varumärke och erbjudande.

Linje1

Prisbok-Måleri 2016 -2017 Ref
Prisbok-Måleri Snabbsök 2016 -2017
Prisbok-Måleri 2016 -2017 öppna fik

Vi har lanserat 3 st. nya prisböcker. Prisbok-Måleri Ref som innehåller utvalda AMA- koder för ”Referensytor Måleri” och givetvis hela prisboken. Denna prisbok har fått nytt utseende och nya AMA-koder enligt senaste AMA regler med uppdatering. Detta kommer att hjälpa många måleriföretag att enkla medel skaffa sig kännedom om ungefärliga prislägen för målningsprojekten. Prisboken är GRATIS till alla våra kunder men boken är skyddad med lösenord. Hämta lösenordet till Prisbok-Måleri Ref får du genom att kontakta oss via e-mail bm.konsult@telia.com

Övriga prisböcker kan öppnas utan lösen.
Samtliga prisböcker hittar du fiken ”Prisbok”  www.bmkonsult.se

Linje1

KopplaVi har alltid säkrat allt på molnet.

Kontakta oss för mer info.

Du kan ge egna kommentarer om sidan nedan ”comment”

Aimo Hokkanen / Projektledare

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *