Kalkyltjänster – Måleribranschen

Vi utför kalkyltjänster, mängdförteckningar inom bygg- och måleri. Dessa kalkyler är fantastiskt underlag och hjälp vid upphandlingar.

Man blir aldrig mållös vid komplicerade frågor under en anbudsgenomgång vid upphandlingsmöten. Riktiga kalkyler är nyckeln till rätt prisnivå och därigenom maximerar din lönsamhet.

. Vi kommer från branschen, har hög kompetens och har varit med och utformat våra kalkylprogram Bmcalk 2000.

Vi vet hur viktigt det är att företagen ta fram korrekta och konkurrenskraftiga kalkyler med varierande arbetsbelastning inte alltid är enkelt att hinna med.

Som experter på vårt eget kalkylprogram bistår vi med våra tjänster inom kalkylering så att du kan få ut flera anbud och prioritera din tid på eget arbete. Oavsett om du behöver hjälp när det är toppar är det värt att höra med oss.

Pålitlighet
”Pålitlighet måste anskaffas genom hårt arbete” vi är snabba i leveranser av kalkyler, mängder och andra tjänster. Företaget ska uppfattas som en förtroendegivande partner som kan tillfredsställa kundens behov på ett överlägset sätt.

Ett förtroende som lägger grunden för en ömsesidig lojalitet och en långsiktig lönsamhet för företagen. I fokus står det förbättrings- och utvecklingsarbete som berör företagets varumärke och erbjudande.

 

Följ oss på Facebook

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *